Η Olix Oil κατακτά την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου JOOP

lunedì 8 aprile 2019- venerdì 12 aprile 2019

Πρώτη ανάμεσα στις καλύτερες ποικιλίες Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου απ’ όλον τον κόσμο ανακηρύχτηκε η Κορωνέικη ποικιλία της Olix Oil, με την ετικέτα Κορωνέικη. Η εταιρεία, που τυποποιεί κι εμπορεύεται βρώσιμα, μειονεκτικά ελαιόλαδα, πυρηνέλαια κι ελληνικά superfoods από το 2011, κατάφερε να ξεχωρίσει με τη μοναδική ποιότητά της στον διεθνή διαγωνισμό JOOP, τον Απρίλιο του 2019 (Japan Olive Oil Prize), οποίος διεξάγεται από το 2013 στο Τόκιο.

Εκτός από την πρώτη θέση, η Olix Oil κατάφερε να αποσπάσει άλλη μία σημαντική διάκριση με την ετικέτα Αφαία και την ποικιλία Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Μανάκι, καθώς ήρθε δεύτερη στην κατηγορία Monocultivar.

Τόσο η ποικιλία Κορωνέικη, όσο και η ποικιλία Μανάκι προέρχονται από επιλεγμένους ελαιώνες της Πελοποννήσου. Η ομάδα της Olix Oil και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της, συνεχίζοντας την παράδοση αιώνων, συλλέγουν το δώρο της ελληνικής φύσης το τυποποιούν και το εξάγουν σε οποιοδήποτε σημείο το κόσμου. Το βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η έμφαση στην αριστεία σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας – από την παραγωγή και την τυποποίηση έως την εξαγωγή και την παράδοση, διατηρώντας ακέραιη τη γεύση, την ποιότητα και την ιστορία του ελαιόλαδου της χώρας μας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ